Предимствата на дамското боди – заложете на него през есента

Настъпва сезонът, който налага да съобразим по-топло облекло, но това не е равносилно да загубим своята женственост

Останете елегантни и женствени, внесете шик в ежедневието си с дамско боди бельо. Знаете онова усещане, че когато сте с класни и изкусителни бикини и сутиен, вие може да покорите всяко предизвикателство, а самочувствието ви струи от всяка клетка на тялото.

Това че лятото си отива, не е повод да се лишавате от същото удоволствие за сетивата. 

Повечето дами вече са открили предимствата на универсалното боди, независимо дали под формата на бельо, което лесно може да се превърне и в част от бляскавия аутфит, или ежедневното, заместващо блузата и топа.

Изваян силует

Несъмнено сте забелязали, че силуетът ви е далеч по-изваян, когато сте с боди. Това се дължи на изчистената линия, не позволяваща на дрехата да се свлича, набръчква или да излиза от панталона. Опцията да се съчетаят с всеки вид облекло е съществен плюс в полза на това да разнообразите максимално визията си.

Множество стилове

Бодито може да остане напълно незабележимо под избраната рокля или блуза, но от друга страна съществува вариант то да разкрива прелестта си като акцент в комбинация със сако. На разположение на дамите са не само различни визии – семпли или дръзки, привличащи вниманието, но и множество материи, сред които памук, дантела, коприна. Всичко е според избрания стил и конкретния повод за облеклото.

Как да изберем перфектния модел боди?

Три са факторите при избора на боди: тип на фигурата, дрескод за събитие, индивидуален стил.

  1. Фигура

За представителките на нежния пол с повече извивки, за предпочитане е да се спрат на модел, който ще структурира тялото, а дизайнът ще направи формите по-атрактивни. Тези, които не се радват на толкова женственост, могат да закупят по-свободно боди, като то ще добави допълнителен обем към облеклото.

  1. Събитие

Поводът е ключов. Небрежният ежедневен вид позволява семплите решения, естествените материи, които ще ви осигурят желаната топлина през есенно-зимния сезон. Разбира се, когато събитието е официално, свързано с вечерно излизане нека луксът тържествува. Време е за коприна, дантела, камъни и декорации.

  1. Стил

И все пак, не бягайте от стила си – индивидуалното винаги е за предпочитане, независимо от модата, от обстоятелствата и от съветите на околните. Ако превърнете личната си концепция в запазена марка, то вие винаги ще бъдете неотразими, където и да се появите. Помнете обаче винаги какъв е модният закон – не позволявайте да губите своята елегантност и изтънченост. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *