Как да разберете дали дрехите ви не ви подхождат: 5 съвета

Дрехите, които носим, могат да повлияят на това как се чувстваме и как ни се възприема. Но понякога дрехите, които носим, може да не ни стоят добре, и това може да се отрази на самочувствието ни и на външния ни вид. Ето пет указателя, които да ви помогнат да разберете дали дрехите ви ви подхождат.

  1. Рамене, които падат

Ако ръкавите на ризата ви са твърде дълги и падат по рамото ви, това може да ви накара да изглеждате непропорционално и да изкривява баланса на цялостния ви външен вид. Решението тук е да изберете риза с по-къси ръкави или да я завиете нагоре, за да оставите раменете ви на вид.

  1. Талия, която е твърде висока или твърде ниска

Дрехите, които имат талия, която е твърде висока или твърде ниска, могат да ви накарат да изглеждате непропорционално и да изкривят баланса на цялостния ви външен вид. Ако имате висока талия, изберете дрехи с по-висока талия, а ако имате ниска талия, изберете дрехи с по-ниска талия.

  1. Твърде големи или твърде малки джобове

Ако джобовете на дрехата ви са твърде големи или твърде малки, това може да накара дрехата да изглежда непропорционална и да изкриви баланса на цялостния ви външен вид. Изберете дреха с джобове, които са в пропорция с останалата част от дрехата.

  1. Неподходяща дължина

Неподходящата дължина на дрехата може да бъде голям проблем при избора на правилния тоалет. Ако дрехата е твърде къса или твърде дълга, това може да изкриви баланса на визията ви и да ви направи да изглеждате непропорционални.

Ако става дума за рокли, изберете правилната дължина в зависимост от вашия тип фигура и височина. Например, ако сте по-високи, може да изберете рокли, които са под коляното, а ако сте по-ниски, може да изберете рокли, които са по-къси, за да избегнете да изглеждате по-ниски, отколкото наистина сте.

  1. Цвят, който не ви подхожда

Изборът на правилния цвят на дрехата е много важен. Ако изберете цвят, който не ви подхожда, това може да накара вашата кожа да изглежда бледа и да изкриви цялостния ви външен вид. Затова е важно да знаете кои цветове ви подхождат и да ги избирате.

Като избирате дрехи, е важно да обърнете внимание на всички тези указатели. Ако не сте сигурни, можете да се консултирате с професионален моден съветник, който да ви помогне да изберете правилните дрехи за вашия тип фигура и цвят на кожата.

В крайна сметка, най-важното е да се чувствате удобно и да се чувствате уверени в дрехите, които носите. Когато се чувствате добре, то ще се отрази на вашата походка, самочувствие и външен вид.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *